Karjera

Darbs „Newsec“ nozīmē strādāt ar labākajiem nekustamo īpašumu profesionāļiem Ziemeļeiropā. Uzņēmumā strādā motivēti nekustamo īpašumu pārdošanas, nomas, vadības, vērtēšanas vadītāji, kuri nebaidās uzņemties atbildību un cenšas sasniegt visaugstākos rezultātus.

„Newsec“ ir stingri noteiktas pamatvērtības, piemēram, profesionalitāte, inovācijas un godīgums, tāpēc ikdienas darbā mēs augstu vērtējam darbinieku kompetenci un komandas garu.

Profesionalitāte
Sniedzot augstākās kvalitātes pakalpojumus tirgū, mēs cenšamies ar uzviju attaisnot mūsu klientu cerības.
Godīgums
Veicot savus uzdevumus, mēs ievērojam augstākos biznesa ētikas un tikumības principus, cenšamies maksimizēt klienta intereses un nodrošināt visaugstāko klientu konfidencialitāti, tostarp cienot sevi un citus.
Inovācijas
Ziņkārība un spēja meklēt un izmēģināt jaunus risinājumus, attīstīt piedāvātos pakalpojumus un uzdrīkstēties ārpus iedibinātajām tradīcijām.

KOLĒĢI UN KLIENTI – SVARĪGĀKIE

Individuāla un īpaša uzmanība pret kolēģiem un klientiem ir uzņēmuma filozofijas un attieksmes vienam pret otru pamatā.

Mūsu kolēģi ir uzņēmuma pamats, tāpēc mums ir īpaši svarīgi, lai „Newsec“ būtu ne tikai laba vieta, kur strādāt, bet arī augt un pilnveidoties kopā. Mēs attīstām komandas garu, kura pamatā ir uzņēmuma noteiktās pamatvērtības un atbildīga uzņēmuma vadība.

100
DARBINIEKI
5
BIROJI
3
VALSTIS

ATTĪSTIET SEVI AR „NEWSEC“

Ja vēlaties strādāt „Newsec“, iepazīstieties ar mūsu uzņēmuma piedāvātajām vakancēm un sūtiet savu CV. Ja neatrodiet sev piemērotu piedāvājumu, sūtiet savu CV un mēs ar Jums sazināsimies iespējamai sadarbībai.