Danske Bank pārdodamo nekustamo īpašumu portfelī – dzīvojamie nami un zemesgabali jūras piekrastē

Danske Bank pārdodamo nekustamo īpašumu portfelī – dzīvojamie nami un zemesgabali jūras piekrastē

Starptautiskais nekustamā īpašuma konsultāciju uzņēmums „Newsec” Latvijā pārdod Danske Bank nekustamo īpašumu portfeli – kopumā 17 objektus par teju 1,5 miljonu eiro. Zemākā pārdodamā objekta cena ir 7,2 tūkst. eiro, bet augstākā – 515,8 tūkst. eiro.

Pārdodamo objektu portfeli veido: 10 zemesgabali, 6 dzīvojamie nami un 1 komerciālo telpu objekts. Īpašumi atrodas 8 Latvijas pašvaldībās. Visvairāk izsolē piedāvāto objektu atrodas Latvijas jūras piekrastē: Saulkrastos, Ragaciemā, Jūrmalas kūrortos un pašvaldībās, kas robežojas ar Rīgu.

„Bankas pārdodamo īpašumu piedāvāsim mērķa pircējiem un palīdzēsim pārdot par vislabāko iespējamo tirgus cenu. Pārdodamo īpašumu vidū ir gan objekti pircēju personiskajām vajadzībām, gan komercdarbības attīstīšanai – no telpām Rīgas centrā līdz zemes gabaliem jūras piekrastē. NĪ eksperti ir rūpīgi novērtējuši katra bankas piedāvātā objekta vērtību, izvērtējot arī īpašuma attīstības potenciālu,” stāsta „Newsec” valdes priekšsēdētājs Latvijā Ģirts Grīnbergs.

„Newsec” eksperts uzsver, ka Danske Bank pārdodamie NĪ objekti atrodas pievilcīgās vietās un tie ir labā stāvoklī. Dārgākais izsoles objekts ir dzīvojamais nams mierīgajā, ģimeņu ar bērniem iecienītajā Jūrmalas rajonā Bulduri. Iegādei piedāvātais nams atrodas Dārzkopības ielā 14, vien 10 minūšu gājiena attālumā līdz pludmalei.

Jūrmalā tiek pārdotas vēl dažas dzīvojamās mājas – priežu ieskautais nams Rubeņu ielā 63 par 156,6 tūkst. eiro un Ķemeru nacionālajam parkam kaimiņos esošais nams – Ventspils šosejā 42 – par 29,4 tūkst. eiro.

Mierīgajā Saulkrastu kūrortā un tā apkārtnē tiek pārdoti 6 objekti, no kuriem viens dzīvojamais nams par 150 tūkst. eiro un 5 zemesgabali, kuru cenas ir no 7,2 tūkst. eiro līdz 52 tūkst. eiro. Nepilnu 50 km attālumā no Rīgas esošā kūrorta teritorijā jūras piekraste stiepjas 17 km garumā. Nokļūt Saulkrastos no Latvijas galvaspilsētas ir ērti un viegli ne tikai ar automašīnu, bet arī ar sabiedrisko transportu – šeit kursē autobusi un vilcieni.

Kūrorta ciemos Ragaciemā un Zvejniekciemā tiek pārdoti zemes gabali par 40 tūkst. un 25,9 tūkst. eiro.

Bankas pārdodamo objektu piedāvājumā netrūkst arī zemesgabalu Rīgas tuvumā. Piemēram, Garkalnes pašvaldībā, kura pirms 2009. g. īstenotās jaunās Latvijas administratīvi teritoriālās reformas piederēja Rīgas pilsētai, tiek pārdots zemesgabals par 45,8 tūkst. eiro. Mārupes pašvaldībā, kurā atrodas Rīgas lidosta, tiek pārdots zemesgabals par 120 tūkst. eiro. Rīgas pilsētas ostas teritorijā tiek pārdots Tvaika ielā esošs zemesgabals par 14,1 tūkst. eiro.

Vairāk informācijas par pārdodamajiem objektiem meklējiet: http://www.newsec.lt/lv/nekilnojamo-turto-paieska/dzivojamais-fonds-un-zemes/


Šī mājaslapa izmanto nepieciešamās sīkdatnes, lai nodrošinātu optimālu mājaslapa darbību. Lai uzlabotu mūsu mājaslapas darbību atbilstoši Jūsu interesēm, mēs vēlētos iestatīt analītikas un reklāmu sīkdatnes, saglabājot informāciju par Jūsu veiktajām izvēlēm un iepriekšējiem mājaslapas apmeklējumiem. Izvēloties opciju „Piekrītu“, Jūs piekrītat visu neobligāto sīkdatņu izmantošanai. Jūs varat izvēlēties, kuras sīkdatnes izmantot, kā arī uzzināt vairāk, apmeklējot mūsu mājaslapas sadaļu Sīkdatņu Politika