Atpūtas un izklaides centrs „Moon Play“

PROJEKTS

Uzņēmums Despecto, kurš iegādājās ēku, saskārās ar izaicinājumu atdzīvināt bijušo tipisko Prizma tirdzniecības centru nomaļākā pilsētas daļā. Newsec komandas uzdevums bija izveidot ēkas koncepciju, kas būtu pievilcīga un finansiāli izdevīga.

Pēc iespēju analīzes klientam tika piedāvāts izveidot atpūtas un izklaides vietu visai ģimenei zem viena jumta Lietuvā un Baltijas valstīs. Kopā ar klientu tika nolemts koncentrēties uz izklaidēm, brīvā laika pavadīšanu, sporta aktivitātēm, kas piemērotas gan pieaugušajiem, gan bērniem. Tika arī pieņemts lēmums atvērt nelielu pārtikas veikalu un ierīkot vairākas kafejnīcas.

Klients
„Despecto“
Projekts
tirdzniecības centra pārveidošana par atpūtas un izklaides centru
Pakalpojums
komerctelpu noma
Vieta
Viļņa, Lietuva
Statuss
izpildīts

LĒMUMS

Tā kā īpašums iepriekš tika izmantots kā specifisks objekts, Newsec komanda ierosināja ēkas plānojumu izkārtot atbilstoši iespējamām nomas platībām un aktivitātēm, kas tiks nodrošinātas šajā atpūtas un izklaides centrā.

Veidojot jauno centra koncepciju, tika aptaujāti vairāk nekā simts uzņēmumu, tika meklēti risinājumi, kuri Lietuvā vēl nav pieejami, lai centra izklaides papildinātu viena otru un atbilstu visu vecumu apmeklētāju vajadzībām. Tika meklēti risinājumi, kā radīt telpas jauniešiem, kuri, pat nejautādami, varēja atrast vietu, kur izklaidēties ar vienaudžiem.

Piešķirot „Moon Play“ projektu Newsec komandai, šie cilvēki kļuva ne tikai par mūsu viedokļu klausītājiem, bet arī par ļoti profesionāliem pretiniekiem un padomdevējiem objekta stratēģijas izvēlē.

Es pats personīgi uzzināju daudz par komerciālās nomas specifiku un niansēm.

Tāpēc es drosmīgi saku – LĪDZ CITAM PROJEKTAM, partneri!

ŠARŪNAS VAINEIKIS, UAB “DESPECTO“ DIREKTORS

REZULTĀTS

Visai ģimenei ir atvērts unikāls un nepārspējams atpūtas un izklaides centrs “Moon Play”, kurā airu, batutu, amerikāņu skrituļslidu un citu aktivitāšu cienītāji var pavadīt brīvo laiku zem viena jumta.

Kontakti

Rida Kalvaitienė
Aktīvu pārvaldīšanas biznesa vadītāja Baltijas valstīs
r.kalvaitiene@newsec.lt +370 620 49 430
Justas Bandza
Biroju pārvaldīšanas nodaļas vadītājs
j.bandza@newsec.lt +370 655 58989
Šī mājaslapa izmanto nepieciešamās sīkdatnes, lai nodrošinātu optimālu mājaslapa darbību. Lai uzlabotu mūsu mājaslapas darbību atbilstoši Jūsu interesēm, mēs vēlētos iestatīt analītikas un reklāmu sīkdatnes, saglabājot informāciju par Jūsu veiktajām izvēlēm un iepriekšējiem mājaslapas apmeklējumiem. Izvēloties opciju „Piekrītu“, Jūs piekrītat visu neobligāto sīkdatņu izmantošanai. Jūs varat izvēlēties, kuras sīkdatnes izmantot, kā arī uzzināt vairāk, apmeklējot mūsu mājaslapas sadaļu Sīkdatņu Politika