Kauņas Akropole

PROJEKTS

Kauņas Akropoles izcilās arhitektūras tirdzniecības centrs tika atvērts 2007. gadā. Vairāk nekā 10 darbības gadu laikā modernizētās pilsētas iedzīvotāju un viesu vajadzības un ieradumi ir mainījušies, tāpēc pašreizējo atpūtas un restorānu zonas koncepciju bija nepieciešams uzlabot.

Turklāt tādas izklaides iespējas kā biljards un boulings ir kļuvušas mazāk populāras, tostarp arī ledus arēna ir izmantota mazāk kā 1 procenta apmērā. Arī restorāniem bija nepieciešama renovācija un koncepta maiņa.

Šādu un citu iemeslu dēļ arvien pieauga nepieciešamība ieviest jaunus tehniskos risinājumus un pārskatīt nomnieku struktūru.

Klients
Deka Immobilien
Projekts
tirdzniecības centra rekonstrukcija
Pakalpojums
īpašuma pārvaldīšana
Vieta
Kauņa, Lietuva
Statuss
īstenots

LĒMUMS

Ņemot vērā pastāvošās situācijas un globālo tendenču analīzi, Newsec piedāvāja tirdzniecības centra īpašniekam rekonstruēt atpūtas un restorānu zonu, izveidojot modernu atpūtas telpas koncepciju sestajai daļai tirdzniecības centra nomājamās platības.

Tika pieņemts lēmums atbrīvoties no nepopulārās ledus arēnas un lielajiem, nepievilcīgajiem restorāniem (500-1 000 kv. m. platība) mainot uz tirgū pieejamām jaunākajām virtuvēm no dažādām pasaules valstīm.

Pēc Kauņas Akropoles atpūtas un restorānu zonas rekonstrukcijas tika izveidota moderna pasākumu un gardēžu ēdienu platība, kas atbilst mūsdienu vajadzībām.

REZULTĀTS

Kauņas Akropoles rekonstrukcijas projekts tika īstenots trīspadsmit mēnešu laikā. To 8 restorānu un kafejnīcu vietā, kas iepriekš darbojās šajā zonā, tika ierīkotas 13 ēstuves. Atbalstot ideju par centrālo pilsētas laukumu, restorāni ar āra terasēm ir izveidoti ap 1000 kvadrātpēdu lielu laukumu, ko apgaismo dabisks dienasgaismas apgaismojums. Laukums ir kļuvis atvērts sabiedrības un pilsētas vajadzībām, kurā regulāri tiek rīkoti pasākumi, izstādes un ekspozīcijas. Ir pieejams arī 700 m2 bērnu laukums, kurā iekļauti Lietuvas bērnu grāmatu varoņu motīvi.

Kontakti

Rida Kalvaitienė
Aktīvu pārvaldīšanas biznesa vadītāja Baltijas valstīs
r.kalvaitiene@newsec.lt +370 620 49 430
Justas Bandza
Biroju pārvaldīšanas nodaļas vadītājs
j.bandza@newsec.lt +370 655 58989
Šī mājaslapa izmanto nepieciešamās sīkdatnes, lai nodrošinātu optimālu mājaslapa darbību. Lai uzlabotu mūsu mājaslapas darbību atbilstoši Jūsu interesēm, mēs vēlētos iestatīt analītikas un reklāmu sīkdatnes, saglabājot informāciju par Jūsu veiktajām izvēlēm un iepriekšējiem mājaslapas apmeklējumiem. Izvēloties opciju „Piekrītu“, Jūs piekrītat visu neobligāto sīkdatņu izmantošanai. Jūs varat izvēlēties, kuras sīkdatnes izmantot, kā arī uzzināt vairāk, apmeklējot mūsu mājaslapas sadaļu Sīkdatņu Politika