Biznesa centrs “Quadrum“

PROJEKTS

Quadrum ir stratēģiski izvietots trīs A+ klases biroja ēku komplekss, kurā enerģijas taupīšanas risinājumi palīdz samazināt komunālo pakalpojumu izmaksas līdz pat 40%, tostarp tajā atrodas bērnudārzs, sporta zāle, veikals, restorāni un citas papildus ērtības, kas ļauj nomniekiem veiksmīgi strādāt un izmantot piedāvātās aktivitātes darba dienas ietvaros.

Biroja nomas cena biznesa centrā ir viena no augstākajām Viļņas biroju tirgū, tāpēc Newsec komandai nācās pārliecināt uzņēmumus neradīt kompromisus un, meklējot nomniekus, izvēlēties augstākās kvalitātes biznesa centru.

Klients
uzņēmumu grupa „Schage“
Projekts
nomnieku piesaiste A+ klases biroju ēkai 39 000 kv. m. platībā
Pakalpojums
komerctelpu noma ar ekskluzīvām tiesībām
Vieta
Viļņa, Lietuva
Statuss
īstenots

LĒMUMS

Newsec un Schage savstarpējā sadarbībā ietilpa tādi pakalpojumi kā nomas un nomas stratēģijas izstrāde, nomnieku meklēšana un konsultāciju sniegšana īpašniekam visos ar īpašuma nomu saistītajos jautājumos.

Spēja uzklausīt klientu vajadzības, zināšanas par konkurences vidi, elastība un spēja pielāgoties mainīgajai videi palīdzēja piesaistīt nomniekus un veidot vislabāko iespējamo biznesa centra nomnieku struktūru.

Ja Jums ir nepieciešams iznomāt savu īpašumu un saglabāt apmierinātus nomniekus, klauvējiet pie Newsec durvīm

KJETIL TETLIE HANSSEN,
UAB „SCHAGE REAL ESTATE“ VALDES PRIEKŠSĒDĒTĀJS

REZULTĀTS

Kad tika sasniegts 100% rezultāts, Biznesa centra Quadrum austrumu un ziemeļu ēkās sākās dienvidu ēkas būvniecība. Arī tā noma bija ļoti veiksmīga, un Quadrum South ēka tika pilnībā iznomāta atklāšanas dienā.

Kontakti

Rida Kalvaitienė
Aktīvu pārvaldīšanas biznesa vadītāja Baltijas valstīs
r.kalvaitiene@newsec.lt +370 620 49 430
Justas Bandza
Biroju pārvaldīšanas nodaļas vadītājs
j.bandza@newsec.lt +370 655 58989