Euromoney novērtējumā Newsec atzīts par labāko īpašumu vērtēšanas uzņēmumu

Euromoney novērtējumā Newsec atzīts par labāko īpašumu vērtēšanas uzņēmumu

Vadošais starptautiskā finanšu tirgus žurnāls pasaulē Euromoney par labāko nekustamā īpašuma vērtēšanas pakalpojumu sniedzēju Ziemeļeiropas un Baltijas valstīs 2020. gadā atzinis Newsec.

“Šī balva ir liela atzinība mūsu uzņēmumam. Jau vairākus gadus mēs sniedzam daudzveidīgu īpašumu vērtēšanas pakalpojumu klāstu, ņemot vērā gan pašreizējo uzņēmējdarbības situāciju, gan finanšu pārskatu normas, gan arī reālos tirgus datus un to analīzi. Newsec ekspertu komandas zināšanas un augstāko profesionālo standartu ievērošana mums palīdz sasniegt augstākos kvalitātes rezultātus. Katru gadu Baltijas valstīs mēs veicam vairāk nekā 2400 nekustamā īpašuma un biznesa vērtējumus, tāpēc pastāvīgi pievēršam uzmanību savas komandas profesionālo prasmju uzlabošanai, kā arī starptautisko standartu ieviešanai un ievērošanai. Mēs priecājamies, ka mūsu pakalpojumi atbilst klientu vēlmēm un esam lepni par saņemto atzinību”, saka Kaspars Dzedulis, Newsec Vērtēšanas nodaļas vadītājs Latvijā.

Newsec īpašumu vērtēšanas komandā Ziemeļeiropas valstīs ir 91 speciālists, kas vidēji katru gadu veic vairāk nekā 18 100 vērtējumus par kopējo īpašuma vērtību 177,3 mljrd. euro. Savukārt Baltijas valstīs vērtēšanas komandā strādā 20 vērtēšanas speciālisti, kas veic ap 2400 vērtējumu gadā par kopējo vērtību 3,2 mljrd. euro.

Euromoney 16. ikgadējā nekustamo īpašumu aptaujā starptautiskais nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmums Newsec tika atzīts par labāko nekustamā īpašumi vērtēšanas uzņēmumu Ziemeļeiropas un Baltijas valstīs, ieguva otro vietu Pētījumu kategorijā, kā arī tika atzīts par vienu no trim vadošajiem nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmumiem.

Jau kopš 1969. gada žurnāls Euromoney veic ikgadēju tirgus pētījumu, kurā tiek vērtēti tādi rādītāji kā klientu pieaugums, piedāvātie pakalpojumi, klientu un konkurentu atsauksmes, pārvaldībā esošie aktīvi un personas datu drošība.

Prestižo balvu ieguvēji tiek noteikti, apkopojot nekustamo īpašumu nozares attīstītāju un celtniecības uzņēmumu, konsultāciju uzņēmumu, finanšu institūciju ekspertu un investoru viedokļus. Pagājušajā gadā Newsec ieguva divas Euromoney balvas, tiekot atzīts par labāko konsultāciju un nekustamā īpašuma vērtēšanas uzņēmumu Ziemeļeiropas un Baltijas valstīs.


Šī mājaslapa izmanto nepieciešamās sīkdatnes, lai nodrošinātu optimālu mājaslapa darbību. Lai uzlabotu mūsu mājaslapas darbību atbilstoši Jūsu interesēm, mēs vēlētos iestatīt analītikas un reklāmu sīkdatnes, saglabājot informāciju par Jūsu veiktajām izvēlēm un iepriekšējiem mājaslapas apmeklējumiem. Izvēloties opciju „Piekrītu“, Jūs piekrītat visu neobligāto sīkdatņu izmantošanai. Jūs varat izvēlēties, kuras sīkdatnes izmantot, kā arī uzzināt vairāk, apmeklējot mūsu mājaslapas sadaļu Sīkdatņu Politika