Par Newsec

Baltijā “Newsec” ir starpnieks darījumos ar nekustamo īpašumu (NĪ), komerciālā NĪ iznomāšanā un pārdošanā, sniedz NĪ pārvaldības pakalpojumus un pārstāv klientus jaunos vai esošos projektos. Uzņēmums sniedz licencētus īpašuma un biznesa vērtēšanas pakalpojumus, un tam ir viena no lielākajām tirgus izpētes un analītikas nodaļām. Piedāvātais plašais pakalpojumu klāsts nodrošina uzņēmuma klientiem sniegto pakalpojumu augstāko kvalitāti un izcilību.

“Newsec” eksperti darbojas saskaņā ar Karalisko pilnvaroto mērnieku institūtu (RICS) standartiem, un ievēro noteiktos darbības principus, proti, caurspīdīgumu, pārskatāmību, atbildību, nepārtrauktību un stabilitāti. Uzņēmums ir arī BNP (Paribas Real Estate) alianses loceklis.

Profesionalitāte
Sniedzot augstākās kvalitātes pakalpojumus tirgū, mēs cenšamies ar uzviju attaisnot mūsu klientu un konkurentu liktās cerības.
Godīgums
Veicot savus uzdevumus, mēs ievērojam augstākos biznesa ētikas un morāles principus, prioritizējam klienta intereses un nodrošinām visaugstāko klientu konfidencialitāti, kā arī cienām sevi un citus.
Jauninājumi
Zinātkāre un spēja izzināt, meklēt un izmēģināt jaunus risinājumus, attīstīt jaunus pakalpojumus un produktus un uzdrīkstēties darboties ārpus iedibinātajām tradīcijām.
126
darbinieki
3
Baltijas valstis
6
biroji
19
gadus tirgū

Pakalopojumi

Īpašumu pārvaldība

Mēs sniedzam komerciālā nekustamā īpašuma pārvaldīšanas, uzturēšanas un labiekārtošanas pakalpojumus Baltijas valstīs.
Vairāk

Konsultācijas

Komerciālā nekustamā īpašuma konsultāciju pakalpojumi ietver nomu un pārdošanu, ieguldījumu darījumus, īpašuma un biznesa novērtēšanu, tirgus izpēti un analīzi. Pakalpojumi tiek sniegti gan īpašuma īpašniekiem, gan nomniekiem.
Vairāk

Atbilstības sistēma

Sākot ar 2015. gadu, “Newsec” ir ieviesis atbilstības sistēmu, iekšējo procedūru un noteikumu kopumu, kuras mērķis ir aizsargāt uzņēmuma un tā klientu un partneru intereses, izpildot spēkā esošo normatīvo aktu prasības un novēršot iespējamos pārkāpumus.

Ikviena Uzņēmuma darbinieka darbību regulē tiesību akti, uzņēmuma iekšējās procedūras un noteikumi. Atbilstības sistēma palīdz šo visu izdarīt konsekventi, pārvaldīt iespējamos riskus un noteikt prioritātes uzdevumiem.

Sociālā atbildība

Kā uzņēmumam, darba devējam un partnerim “Newsec” ir aktīva loma sabiedrībā, un viens no uzņēmuma korporatīvajiem mērķiem ir sniegt ieguldījumu ilgtspējīgā sabiedrībā. Mēs uzskatām, ka cieša sadarbība ar mūsu darbiniekiem, klientiem un piegādātājiem, lai nodrošinātu vides, ekonomisko un sociālo darbu, ne tikai sniegs ieguldījumu ilgtspējīgā sabiedrībā, bet arī iedvesmos citas pozitīvas pārmaiņas.

Jaunumi

Vairāk

Kontakti

Reinis Ignatavičs
Izpilddirektors, Latvija
r.ignatavics@newsec.lv +371 293 56 600
Ugnius Meidus, MRICS
Valdes priekšsēdētājs Baltijas valstīs
u.meidus@newsecbaltics.com +370 698 46 656