X

BUSINESS GARDEN RĪGA

Business Garden Rīga, Malduguņu iela, Mārupe, Mārupes novads, Latvija

Tips Biroji
Ēkas klase A
Ēkas kopējā platība 14.344 (kv. m)
Stāva platība 1.500 (kv. m)
Brīvās platības 116-2.024 (kv. m)
Nomas maksa par mēnesi 15-16 EUR/kv. m
Autostāvvietas 600
Pieejams no Pieejams
Rekonstrukcijas gads

Objekta unikalitāte

  • Business Garden Rīga ir attīstītāja Vastint veidots biroju komplekss, kur apvienojot funkcionālus un ilgtspējīgus risinājumus, ir radīta augstvērtīga, komfortabla un iedvesmojoša vide darbam. Stratēģiska atrašanās vieta Pierīgā ar ātri un ērti sasniedzamu lidostu un Rīgas vēsturisko centru.
  • Biroju kompleksa pirmās kārtas ēkas ir saņēmušas LEED Platinum sertifikātu – pirmo Latvijā. Atzinīgais novērtējums apliecina biroju ēku augsto kvalitāti, ilgtspēju un energoefektivitāti, kas rada komfortablu un veselībai draudzīgu vidi biroju nomniekiem un ļauj būtiski samazināt ēku uzturēšanas izmaksas.
  • Viena no biroja kompleksa unikālajām iezīmēm un priekšrocībām ir bagātīgi apzaļumota un labiekārtota vide. Šeit saglabāti 60 vēsturiskie un iestādīti vairāk kā 160 jauni koki. Teritorija starp biroju ēkām sadalīta vairākās funkcionālās zonās, nodrošinot vietu gan atpūtai, gan pasākumu norisei, gan sniedzot plašas brīvdabas sporta aktivitāšu iespējas, ieskaitot volejbolu, basketbolu un galda tenisu.
  • Business Garden Rīga kompleksā ir pieejams pusdienu restorāns, bērnudārzs, mikromobilitātes punkts, koplietošanas auto zonas, plaša pazemes un virszemes autostāvvieta, vairāk kā 220 slēgta un atvērta tipa velonovietnes, kā arī Elektrum elektroauto uzlādes stacijas. Turklāt teritorijā atrodas arī DPD paku skapis, Luminor bankas filiāle un bankomāts. Nākamajā būvniecības kārtā plānots - fitnesa klubs, konferenču centrs un paplašinātas iespējas mobilitātes punktā.
  • Jau šobrīd ikvienam, kurš strādā Business Garden Rīga biroju kompleksā, ir pieejamas The Lounge telpas – daļa no topošā starptautiskā sapulču un pasākumu telpu tīkla, kas pieejams tikai Vastint komerctelpu nomniekiem. The Lounge telpas ir modernas, pārdomātas un pilnībā aprīkotas, lai veicinātu produktivitāti, radošumu un sadarbību.

Atrašanās vieta

  • Business Garden Rīga atrodas Mārupē, tiešā Rīgas tuvumā, kur ir pieejams sabiedriskais transports, ar automašīnu ērta nokļūšana uz Rīgas centru, kas aizņems 10-15 minūtes, vai Lidostu, kas atrodas dažu minūšu brauciena attālumā, Jūrmala 20 min. brauciena attālumā, u.c. 
  • Business Garden Rīga tiešā tuvumā pieejami, tirdzniecības centrs SPICE, sporta klubi, autoservisi, restorāni, skola, P. Stradiņa slimnīca.
  • Biroju darbinieku ērtībām pieejamas plašas virszemes autostāvvietas, elektroauto uzlādes punkti, koplietošanas auto novietošanas vietas, velosipēdu novietne. u.c.

Cenas norādītas bez PVN

Kontakti

Sūtīt ziņu

Pierakstīties jaunumu saņemšanai par komercobjektiem

Lejuplādēt brošūru