X

Biroja ēka Rīgas centrā.

Emiļa Melngaiļa iela 1A, Centra rajons, Rīga, Latvija

Tips Biroji
Ēkas kopējā platība 1.788 (kv. m)
Autostāvvietas 32
Pieejams no 2021
Zemes platība 1.811 (ha)
Pārdošanas cena 2.950.000 EUR
Cena par kv.m 1.650 EUR/kv. m
Stāvu skaits 4
Rekonstrukcijas gads 2021

Biroja māja ar naudas plūsmu Rīgas pilsētas centrālajā daļā, netālu no Skanstes rajona. Īpašums sastāv no zemes gabala 1811m2 platībā un četrstāvu biroja ēkas ar kopējo platību 1788,7m2.
Biroja ēka ir ar kvalitatīvu apdari, kosmētiskais remonts veikts 2021. gadā un tā atbilst mūsdienu prasībām. Ēkas fasādes daļā izvietotas 32 auto novietnes, iežogotā teritorijā ar piekļuvi no Melngaiļa ielas.
Šobrīd biroja ēka ir 100% iznomāta ar nelaužamu nomas līgumu uz 5 gadiem. Galvenais nomnieks viens no vadošajiem būvuzņēmumiem Latvijā.
Ēkai ir pārdomāts plānojums, kas nodrošina iespēju to izmantot gan vairākiem nelielu telpu nomniekiem, gan arī vienam nomniekam, kurš vēlēsies nomāt visu ēku.
Ēkai moderna fasāde un ērta piekļuve ar privāto un publisko transportu.

Cenas norādītas bez PVN

Kontakti

Sūtīt ziņu

Pierakstīties jaunumu saņemšanai par komercobjektiem

Lejuplādēt brošūru

Šī mājaslapa izmanto nepieciešamās sīkdatnes, lai nodrošinātu optimālu mājaslapa darbību. Lai uzlabotu mūsu mājaslapas darbību atbilstoši Jūsu interesēm, mēs vēlētos iestatīt analītikas un reklāmu sīkdatnes, saglabājot informāciju par Jūsu veiktajām izvēlēm un iepriekšējiem mājaslapas apmeklējumiem. Izvēloties opciju „Piekrītu“, Jūs piekrītat visu neobligāto sīkdatņu izmantošanai. Jūs varat izvēlēties, kuras sīkdatnes izmantot, kā arī uzzināt vairāk, apmeklējot mūsu mājaslapas sadaļu Sīkdatņu Politika.