X

Zemes gabals pilsētvides attīstībai

Daugavgrīvas iela 31, Kurzemes rajons, Rīga, Latvija

Tips Zeme
Izmantošanas veids Dzīvojamā Tirdzniecības telpas Komercīpašums
Zemes platība 7,7859 (ha)
Pārdošanas cena 14.760.000 EUR
Cena EUR/ ārs EUR/a
Intensitāte %
Intensitāte 270-320 %

Pārdod plašu zemes gabalu, kuru iespējams sadalīt un nopirkt tikai daļu. Jau ir izstrādāts un apstiprināts lokālplānojums ar sadalīšanu 11 gabalos dzīvojamai un komercapbūvei, dabas kvartālam un iekšējiem ceļiem.

Zemes gabalu platība ir no 5142 m2 līdz 8520 m2.

Tie atrodas stratēģiski izdevīgā vietā, kur tuvākajā nākotnē ir plānots attīstīt jaunus, mūsdienīgus dzīvojamos namus un daudzfunkcionālus komercobjektus, nodrošinot labiekārtotu pilsētvidi ar ērtu nokļūšanu gan ar privāto, gan publisko transportu.

Lokācija: Daugavas kreisajā krastā blakus Zundas kanālam. Tas atrodas Rīgas centra tuvumā, starp vēsturiskajiem Āgenskalna un Ķīpsalas rajoniem. Teritorijai un tās apkārtnei ir plaša industriālās apbūves un infrastruktūras attīstības vēsture. Tuvumā atrodas arī tādas izglītības iestādes kā Rīgas Tehniskā universitāte, Rīgas Stradiņa universitāte, RISEBA un Latvijas Universitāte.

Apbūves nosacījumi:

Zaļā teritorija - 40-60%;

Maksimālā intensitāte - 270-320%;

Maksimālie stāvi - 2-12 (atkarība no zemes gabala).

Zemes gabals atrodas pilsētbūvnieciski un ainaviski nozīmīgā vietā, un ir būtisks Daugavas kreisā krasta siluetam. Plānots, ka teritorijā būs promenāde gar Nameja krastmalu, kuru attīstīs Rīgas pašvaldība, un plaša zaļa teritorijā starp būvēm.

Ūdens un kanalizācijas infrastruktūru, ieskaitot projekta izstrādi, finansē Pārdevējs un tas ir iekļauta pārdošanas cenā. Pārējo infrastruktūru (elektrība, gāze, Rīgas Siltums, telekomunikācijas) izbūvē Pārdevējs un Pircējs kompensē izmaksas.

Cenas norādītas bez PVN

Kontakti

Sūtīt ziņu

Pierakstīties jaunumu saņemšanai par komercobjektiem

Lejuplādēt brošūru