Viļņas biroju pārskats, 2020 Q1

Viļņas biroju tirgus 1.ceturksnis, iespējama dažu jauno projektu aizkavēšanās

Newsec sagatavotais Viļņas biroju pārskats sniedz unikālu iespēju iepazīties ar izmaiņām Viļņas biroju segmenta tirgū. Pārskatā sniegtas jaunākās tirgus tendences un prognozes, biroju cenas un dažādas izmaiņas, apskatīti pašreizējie jauno biroju projekti un to izstrādātāji. Pārskatā ietverta Viļņas biroju tirgus karte ar galvenajām biroju attīstības zonām.

Galvenās iezīmes

  • 2020. gada pirmais ceturksnis ieguva rekordu biroju nomas segmentā – brīvo biroju īpatsvars saruka līdz 2,5%. Zemāks vakanto vietu rādītājs bija tikai pirms četriem gadiem, taču piedāvājums Viļņas biroju tirgū šajā periodā palielinājās pat par 64%.
  • Strauji augošo Viļņas biroju tirgus attīstību bremzēs Covid-19 vīruss, kas ir satricinājis pasaules un ekonomikas ikdienas aktivitātes. Viļņā plānoto biroju projektu attīstība tiks turpināta arī šogad, bet brīvo telpu nomas rādītājs strauji palielināsies.


Šī mājaslapa izmanto nepieciešamās sīkdatnes, lai nodrošinātu optimālu mājaslapa darbību. Lai uzlabotu mūsu mājaslapas darbību atbilstoši Jūsu interesēm, mēs vēlētos iestatīt analītikas un reklāmu sīkdatnes, saglabājot informāciju par Jūsu veiktajām izvēlēm un iepriekšējiem mājaslapas apmeklējumiem. Izvēloties opciju „Piekrītu“, Jūs piekrītat visu neobligāto sīkdatņu izmantošanai. Jūs varat izvēlēties, kuras sīkdatnes izmantot, kā arī uzzināt vairāk, apmeklējot mūsu mājaslapas sadaļu Sīkdatņu Politika