“Newsec” ienāk Latvijā ar īpašuma pārvaldīšanas pakalpojumiem

“Newsec” ienāk Latvijā ar īpašuma pārvaldīšanas pakalpojumiem

Starptautiskā nekustamā īpašuma (NĪ) konsultāciju sabiedrība “Newsec” nostiprina savas pozīcijas īpašuma nozarē un sāk sniegt īpašuma pārvaldīšanas pakalpojumus Latvijā. Pirmais klients ir automašīnu preču zīmju importētājs Baltijas valstīs – Somijas uzņēmums “Bassadone Group”.

“Newsec” ir uzkrājusi vērtīgu īpašuma pārvaldīšanas pieredzi Lietuvā un paplašinās uz citām valstīm, kur izmantos labo praksi, kas iegūta, pārvaldot tādu starptautisko un vietējo uzņēmumu nekustamo īpašumu kā “Telia”, “Vičiūnai group”, “Eften Capital”, “REInvest”, “Deka Immobilien”.

“Lietuvā pašlaik pārvaldām 59 komercobjektus, kuru platība sasniedz 620 tūkstošus m2. Komandā strādā 52 profesionāļi, kuri ir atbildīgi par komercobjektu pārvaldīšanu un to vērtības palielināšanu. Mūsu sniegto īpašuma pārvaldīšanas pakalpojumu kvalitāti nodrošina ISO standarti, kuri klientiem sniedz vēl vairāk garantiju pārvaldības un vides aizsardzības jomā. Reizē ar jauno klientu ir papildinājusies arī vietējā Latvijas “Newsec” komanda, kam ir gan komerciālas, gan tehniskas kompetences īpašuma pārvaldīšanā. Ar tādu pieredzes un speciālistu bagāžu nešauboties esam iegājuši Latvijas tirgū, piedāvājot visaugstākās kvalitātes pakalpojumus,” saka Rida Kalvaitiene, “Newsec” īpašuma pārvaldīšanas pakalpojumu grupas vadītāja Baltijas valstīs.

Pēc viņas teiktā, pieredzējuši īpašuma pārvaldības eksperti, kam ir daudzu gada pieredze, NĪ īpašniekam rada papildu vērtību. Klientiem vairs nevajag rūpēties par NĪ ikdienas uzraudzīšanu, attiecībām ar nomniekiem, ēkas tehniskās daļas administrēšanu, attiecībām ar piegādātājiem un valsts institūcijām. Tas prasa daudz laika un specifiskas kompetences. Nepieciešamību pēc tā izcili ilustrē arī “Newsec” līgums ar “Bassadone Group”, kuras pamatnodarbošanās ir jaunu automašīnu pārdošana.

“Bassadone Group” Baltijas valstīs strādā kopš 1996. gada un veiksmīgi paplašinās. Latvijā uzņēmums importē “Citroën”, “Hyundai”, “Isuzu”, “Peugeot”, “Suzuki” un “SsangYong” automašīnas. Rudenī starptautiskais uzņēmums Rīgā atvērs jaunu autosalonu ar platību vairāk nekā 7 tūkstoši kvadrātmetru. Tā pārvaldība tiks uzticēta “Newsec”.