Newsec ir kļuvis par nozīmīgu sadarbības partneri lielākajām Latvijas bankām īpašuma vērtēšanā

Newsec ir kļuvis par nozīmīgu sadarbības partneri lielākajām Latvijas bankām īpašuma vērtēšanā

Starptautiskais nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmums “Newsec” sadarbojas ar Latvijas lielākajām bankām, sniedzot īpašuma vērtēšanas pakalpojumus, kas banku klientiem ir nepieciešami hipotekārā kredīta, biznesa aizdevuma vai cita finansējuma saņemšanai. AS “SEB banka”, AS “Rietumu Banka”, AS “Citadele banka” un Luminor Bank AS Latvijas filiāle ir to banku vidū, kurām “Newsec” jau sniedz vērtēšanas pakalpojumus, bet ar šī gada februāri nodrošinām vērtējumus arī AS “Swedbank”.

“Mēs esam lepni, ka lielākās bankas Latvijā atzīst mūs par ekspertiem un esam priecīgi izmantot mūsu starptautiskās zināšanas veicot profesionālu īpašuma vērtēšanu”, saka Kaspars Dzedulis, “Newsec” Vērtēšanas nodaļas vadītājs Latvijā. “Augstas kvalitātes vērtējums ir ārkārtīgi būtisks, lai viegli un ilgtermiņā saņemtu nepieciešamo finansējumu, galvenokārt mājokļa iegādei, kā arī svarīgiem projektiem un veiksmīgai dažāda veida darījumu noslēgšanai”, viņš norāda.

“Newsec” ir licencēts nekustamā īpašuma vērtēšanas pakalpojumu sniedzējs visā Ziemeļeiropā. Vērtējumi ir balstīti uz noteiktiem, starptautiskiem vērtēšanas un finanšu pārskatu standartiem un attiecīgo tirgus datu analīzi.

“Newsec” komandā strādā starptautiski atzīti vērtētāji, ko apliecina Lielbritānijas Karaliskā nekustamā īpašuma vērtētāju asociācijas RICS (the Royal Institution of Chartered Surveyors) un Eiropas vērtētāju asociācijas grupas (TEGoVA) izsniegtie sertifikāti. Uzņēmuma darbība ir sertificēta un apdrošināta ar profesionālās atbildības apdrošināšanu. Tās augsti kvalificētie vērtētāji ievēro visus veiksmīgas sadarbības pamatprincipus, tai skaitā atklātumu un caurspīdīgumu, uzticamību un atbildību, kā arī pastāvīgi turpina profesionāli attīstīties.

“Mūsu ekspertu komandas zināšanas, pieredze un profesionālo standartu ievērošana mums palīdz sasniegt augstākos vērtēšanas kvalitātes rezultātus, ievērojot noteiktos termiņus”, uzsver Kaspars Dzedulis.

Ir svarīgi pieminēt, ka “Newsec” Latvijā nodrošina visa veida īpašuma vērtējumus neatkarīgi no vērtējamā objekta vērtības. Latvijā “Newsec” darbojas jau 8 gadus un mūsu pakalpojumu klāstā ietilpst ne tikai jebkāda veida mājokļu (dzīvokļu, savrupmāju, rindu un dvīņu māju), biroju ēku, tirdzniecības centru un jebkāda veida (privātapbūvei, industriālai vai komercapbūvei paredzētu, lauksaimniecībā izmantojamu) zemes platību vērtēšana, bet arī viesnīcu, loģistikas centru un industriālo parku, jebkāda veida specializētu ražotņu un fermu, degvielas uzpildes staciju, naftas bāžu, koģenerācijas un vēja staciju vērtēšana.

“Newsec” Baltijas valstīs kopumā ir 19 vērtēšanas speciālisti, kuri pagājušajā gadā veica 3,400 tūkstoti vērtējumus par kopējo summu 4,2 miljonu eiro.

 

Vairāk informācijas:

Vaida Burviene

Mārketinga menedžere

Tālr.: +370 614 46793

E-pasta adrese: v.burviene@newsec.lt