Newsec pārstāv Ignitis Group paplašināšanos Latvijā

Newsec pārstāv Ignitis Group paplašināšanos Latvijā

Newsec pārstāvēja Ignitis Group — lielākos enerģētikas, tostarp atjaunojamās enerģijas, uzņēmumus Baltijas valstīs, Ignitis Renewables Latvia un Ignitis Latvia — daļu no Ignitis Group uzņēmumiem paplašinoties Latvijas tirgū.

Ignitis Group ir lielākais enerģētikas, tostarp atjaunojamās enerģijas, uzņēmums Baltijas valstīs. Grupas uzņēmumi darbojas Lietuvā, Latvijā, Igaunijā, Polijā un Somijā. Grupas inovāciju fonds ir veicis ieguldījumus 17 uzņēmumos septiņās valstīs, veicinot jaunu tehnoloģiju izstrādi enerģētikas un e-mobilitātes jomās.

“Pārstāvot Ignitis Renewables jauna biroja meklējumos Rīgā, Newsec komanda sniedza profesionālas konsultācijas. Lai atrastu vispiemērotāko risinājumu mūsu uzņēmuma paplašināšanai, tika izskatīti un rūpīgi izvērtēti vairāki varianti,” sacīja Ignitis Renewables uzņēmējdarbības atbalsta vadītāja Kotrina Gudžiūnaite (Kotryna Gudžiūnaitė).

“Lēmums par labu birojam Jaunā Teika Rīgā tika pieņemts pateicoties tā lieliskajai atrašanās vietai, attīstītajai infrastruktūrai, nodrošinātajām ērtībām un pakalpojumiem, jo darbinieku labbūtība ir Ignitis lielākā prioritāte. Tā kā Ignitis Group ir stingri apņēmies sniegt savu ieguldījumu ilgtspējīgas nākotnes veidošanā, ļoti svarīgs izvēles faktors bija tas, ka birojam Jaunā Teika ir piešķirts “BREEAM Very good” starptautiskais ilgtspējības sertifikāts,” atzina Newsec Biroja risinājumu vadītāja Dace Priede.

Newsec, Ziemeļeiropas pilna servisa nekustamā īpašuma konsultāciju uzņēmums, darbojas Latvijas, Lietuvas un Igaunijas tirgos. Uzņēmums darbojas kā starpnieks nekustamo īpašumu investīciju darījumos un komerciālo nekustamo īpašumu iznomāšanā un pārdošanā, sniedz īpašuma apsaimniekošanas pakalpojumus, kā arī pārstāv klientu intereses jaunu vai esošu īpašumu attīstīšanā.