Newsec pārvaldīs lielāko biznesa centru savā portfelī Latvijā – Novira Plaza

Newsec pārvaldīs lielāko biznesa centru savā portfelī Latvijā – Novira Plaza

Newsec Latvia ir parakstījis ekskluzīvu īpašuma pārvaldīšanas līgumu par tikko uzcelto biznesa centru Rīgas sirdī – Novira Plaza. Šis septiņu stāvu ēkas komplekss ar kopējo platību 39 000 kvadrātmetri ir lielākais papildinājums Newsec īpašumu pārvaldības portfelī Latvijā, nodrošinot uzņēmumam ievērojamu paplašināšanos un savas darbības pārcelšanu uz Novira Plaza biznesa centru.

A klases biznesa centrs Novira Plaza atrodas jaunākajā darījumu rajonā Rīgā, Marijas ielā 2. Stratēģiski izdevīgā atrašanās vieta – centrālā darījumu vieta, Centrālā dzelzceļa stacija, viesnīcas, muzeji un teātri gājiena attālumā – nodrošina ļoti ērtu piekļuvi sabiedriskajam transportam. Tiem, kas ierodas ar auto, ēka piedāvā ietilpīgu pazemes autostāvvietu, kurā paredzēta vieta 180 automašīnām.

Novira Plaza izceļas ar greznajiem vestibiliem, kopstrādes zonām, restorāniem un dizainiskām mazumtirdzniecības telpām, kas pārdomāti izvietotas ēkas pirmajā stāvā. Piedāvājot mūsdienīgu un viesmīlīgu atmosfēru gan darbiniekiem, gan viesiem, apzināts akcents ir likts uz zaļajām zonām, ierīkojot atvērtus pagalmus un zaļas āra terases ēkas telpās.
Biznesa centrs durvis vērs 2023. gada 4. ceturksnī. Nomnieku vidū jau apstiprināti tādi uzņēmumi kā pārtikas un citu preču ātrās piegādes uzņēmums Wolt, audita un konsultāciju uzņēmums PwC, personāla vadības uzņēmums Zalaris, GoCardless maksājumu risinājumi un, protams, pilna servisa īpašumu pārvadītājs Newsec.

“Mēs esam pilnīgi pārliecināti, ka profesionāla īpašuma pārvaldība sniedz būtisku vērtību gan ēkas īpašniekiem, gan nomniekiem. Izvēloties Newsec kā mūsu uzticamo partneri Novira Plaza pārvaldīšanā, mūs piesaistīja uzņēmuma izcilie rezultāti A klases biroja ēku pārvaldībā un viņu spēja nodrošināt augstākā līmeņa pakalpojumus nekustamajos īpašumos, kuru kopējā platība aizņem 1 000 000 kvadrātmetrus Baltijas valstīs. Esam pārliecināti, ka ikviena mūsu iekšējās sadarbības šķautne, sākot no saziņas ar nomniekiem līdz saimnieciskās darbības izmaksu kontrolei, tiks veikta atbilstoši augstākajiem nozares standartiem,” norāda Evernord dibinātāja un izpilddirektore Jolanta Jurga.

Investīciju fonds Evernord Real Estate Fund III kopā ar Novira Capital ir iesaistīts biznesa centra attīstībā no projekta pirmsākumiem. “Ar lielu prieku varu apgalvot, ka šis projekts ir apliecinājums produktīvai sadarbībai starp partneriem, kuri darbojas Baltijas valstīs un paplašinās Skandināvijā. Novira Plaza attīstītāji pārstāv Igaunijas uzņēmumu, kura galvenais akcionārs ir Lietuvā izveidots fonds, un projekta ieviešana norit Latvijā. Newsec darbojas gan Skandināvijas, gan Baltijas tirgos, kamēr projekta investori un nomnieki pārstāv visas trīs Baltijas valstis. Esam patiesi gandarīti par savu iesaisti šajā nozīmīgajā projektā,” komentē Jolanta Jurga.

“Klientu uzticība virza mūs pretim nepārtrauktiem uzlabojumiem. Pēc mūsu ISO sertifikācijas vēlreiz no jauna esam paaugstinājuši kvalitātes standartus mūsu īpašumu pārvaldīšanas pakalpojumam. Ieviesām progresīvu īpašuma pārvaldīšanas lietotni Moderan un uzlabojām vairākus digitālos risinājumus ar mērķi nodrošināt vēl raitāku un apmierinošāku pieredzi mūsu vērtīgajiem nomniekiem,” skaidro Newsec Latvija izpilddirektors Reinis Ignatavičs.
Reinis Ignatavičs atklāj, ka šis darījums apliecina jauna posma sākumu uzņēmuma izaugsmē. Uzņēmums pārcels savu darbību uz jauno biznesa centru, koncentrējoties uz apzinātu savu aktivitāšu paplašināšanu.

“Pēdējā laikā Rīga ir piedzīvojusi fantastiskas pārmaiņas. Jaunie biroja ēku projekti apliecina pieaugošu pieprasījumu pēc profesionāliem īpašuma pārvaldīšanas pakalpojumiem. Ar ambiciozām iecerēm esam apņēmušies izveidot prominentu klātbūtni gan konsultāciju, gan nekustamā īpašuma pārvaldīšanas nozarēs Latvijā. Tāpēc esam izvēlējušies šo biroju kā mūsu turpmākās attīstības centru,” komentē Reinis Ignatavičs.

Newsec komanda, ko veido 70 īpašuma pārvaldīšanas speciālisti, pārrauga vairāk nekā 1 000 000 kvadrātmetrus komerciālā īpašuma, ieskaitot tirdzniecības centrus, biroju kompleksus un industriālās celtnes, kas atrodas Baltijas valstīs.

Kontakti
Reinis Ignatavičs
+371 293 56 600
r.ignatavics@newsec.lv