X

Grīziņdārzs

Zemitāna iela 9, Latgales priekšpilsēta, Rīga, Latvija

Tips Biroji
Ēkas klase B
Ēkas kopējā platība 16.675 (kv. m)
Stāva platība 1.000 (kv. m)
Brīvās platības 50-1.000 (kv. m)
Nomas maksa par mēnesi 7-12 EUR/kv. m
Autostāvvietas 254
Pieejams no Available now
Rekonstrukcijas gads 2024

Objekta unikalitāte 

  • Ar arhitektes Zanes Teteres-Šulces un “OPEN arhitektūra un dizains” komandas vīziju kādreizējās rūpnīcas “Rīgas adītājs” ēkas kļuvušas par modernu biroju un komerctelpu kompleksu Grīziņdārzs. Plašajās telpās jūsu vēlmēm un vajadzībām pielāgotu darba telpu varēs atrast dažāda mēroga un nozaru uzņēmumi, kuriem svarīga viegli sasniedzama lokācija un iedvesmojoša darba vide, kur mūsdienīga arhitektūra izceļ un papildina vēstures mantojumu.
  • Ēku pirmajos stāvos nomai pieejamas komerctelpas, savukārt uz ēku jumtiem ir izvietoti jumta dārzi, kas veido ideālu vidi atpūtai un neformālām “prāta vētrām”. Grīziņdārzā jūs iegūsiet vairāk nekā tikai darba vietu, te ir daudzpusīga un mūsdienīga vide, kas veicina izaugsmi un radošumu un tajā pašā laikā palīdz uzturēt līdzsvaru starp darbu un brīvo laiku.
  • Astoņās ēkās un vairāk nekā 16 000 m² platībā pieejami elastīgi nomas risinājumi, sākot no 14 līdz pat 2000 m²kas būs piemēroti dažādu nozaru un mēroga uzņēmumiem. Telpas, kas pieejamas ar daudzveidīgiem jūsu vajadzībām pielāgojamiem plānojumiem, un kuras caur plašajiem logiem piepilda dabiska dienas gaisma, nodrošinās ideālu vidi jūsu biznesa attīstībai.
  • Ēku kompleksa teritorijā ir pieejams viss nepieciešamais, lai veicinātu jūsu darbinieku produktivitāti un labklājību – tajā skaitā sporta zāle, bērnu rotaļu istaba un ēdināšanas iestādes.

Atrašanās vieta

  • Radošā pilsēta ”Grīziņdārzs” atrodas Rīgas vēsturiskajā centrā – apkaimē Grīziņkalns, kas lepojas ar spēcīgu tirdzniecības un rūpniecības mantojumu. Šī lokācija ir praktiska un pārdomāta izvēle augošiem un dinamiskiem uzņēmumiem, kuriem ir svarīga centrāla un viegli sasniedzama lokācija. Darbinieki un klienti šeit varēs ērti nokļūt gan ar personisko, gan sabiedrisko transportu (tramvaju, trolejbusu, autobusu vai vilcienu), kā arī velosipēdu. Tajā pašā laikā Grīziņdārzs ir pietiekami tālu no pilsētas steigas un piedāvā mierīgu un zaļu vidi gan ar apkārtnē esošajiem parkiem un zaļajām zonām, gan arī ēku kompleksā pieejamajām zaļajām zonām.
  • Zemitānu stacija atrodas 1 minūtes gājiena attālumā, T/C Domina 5 minūšu gājiena attālumā, pilsētas centrs 10-15 minūtes ar automašīnu, vai sabiedrisko transportu.
  • Grīziņdārzs ir draudzīgs velobraucējiem, teritorijā pieejamas 200 velo novietnes.

Cenas norādītas bez PVN

Kontakti

Sūtīt ziņu

Pierakstīties jaunumu saņemšanai par komercobjektiem

Lejuplādēt brošūru