X

GUSTAVS BIZNESA CENTRS

Gustava Zemgala gatve 73A, Vidzemes priekšpilsēta, Rīga, Latvija

Tips Biroji
Ēkas klase B
Ēkas kopējā platība 14.416 (kv. m)
Stāva platība 2.449 (kv. m)
Brīvās platības 240-14.000 (kv. m)
Nomas maksa par mēnesi 16,25 EUR/kv. m
Autostāvvietas 403
Pieejams no 2026
  • Gustavs biznesa centrs ir jauns, mūsdienīgs biroju komplekss, kas atrodas Teikas rajonā, pie Rīgas galvenās transporta maģistrāles - Brīvības ielā. Pilsētas autobusi, tramvaji, trolejbusi un veloceliņš, kas šķērso visu pilsētu - tikai dažu soļu attālumā.
  • Biroju komplekss sastāvēs no 3 ēkām. Plānots, ka otrā ēka tiks pabeigta 2026. gada beigās. Kopējā otrās ēkas iznomājamā platība būs 14 416 m². Tipiska stāva izmērs būs aptuveni 2 400 m², kurā varēs izvietot vienu vai vairākus nomniekus. Ēkas arhitektūra ļauj viegli pielāgot stāvu plānus katra nomnieka individuālajām vajadzībām. Griestu augstums sākot no 2,80 m, un paceltās grīdas ir tikai dažas no priekšrocībām. Ēkas pirmajā stāvā būs lobijs un reģistratūra, kam ir galvenā loma biroja ēkas funkcionalitātes, drošības un profesionālā tēla nodrošināšanā.
  • Nomnieku ērtībām pazemes autostāvvietas ar piekļuves kontroli, kā arī elektromobiļu, velosipēdu un skūteru uzlādes iespējas. Mūsdienu ērtības, tādas kā dušas un ģērbtuves padara darbiniekiem ērtu darba vidi.
  • Stiklotās fasādes nodrošina maksimālu dabiskās gaismas piekļuvi daudzfunkcionālajām darba zonām, un stiklotais jumts ātrijā ar koka sijām nodrošina pastāvīgu dabiskās gaismas avotu.
  • Ēka tiks būvēta saskaņā ar augstākajām "BREEAM Excellent" sertifikāta prasībām ilgtspējas jomā, un būvniecībā tiks izmantoti ilglaicīgi risinājumi, kas ir nozīmīga investīcija nākotnei.
  • Gustavs biznesa centrs 1. ēka jau ir pabeigta un pilnībā iznomāta un tās enkurnomnieks ir SEB Global Services. Ēkas citi nomnieki ir Urban M un iLunch.
  • Biroju centru attīsta Galio Group - viens no lielākajiem nekustamo īpašumu attīstības uzņēmumiem ar vairāk nekā 17 gadu pieredzi šajā nozarē.

Cenas norādītas bez PVN

Kontakti

Sūtīt ziņu

Pierakstīties jaunumu saņemšanai par komercobjektiem

Lejuplādēt brošūru